Αφγανιστάν / Afganistan Apoxwroyn 3enoi Diplwmates Proeidopoihsh Nato Stoys Talimpan In Gr : Να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών ζητά από τις δυνάμεις ασφαλείας ο πρ

Αφγανιστάν / Afganistan Apoxwroyn 3enoi Diplwmates Proeidopoihsh Nato Stoys Talimpan In Gr : Να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών ζητά από τις δυνάμεις ασφαλείας ο πρ. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Ενισχύουν οι ταλιμπάν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας και έβδομη πρωτεύουσα επαρχίας, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Σε θρίλερ εξελίσεται η εκκένωση της καμπούλ από τις πρεσβείες πολλών χωρών προκειμένου να αποχωρήσουν χωρίς προβλήματα οι αξιωματούχοι τους μετά την επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Πάνω από 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ.

Afganistan Oi Megalyteres Apwleies Se Maxes Kata Twn Talimpan To 2016 Militaire Gr
Afganistan Oi Megalyteres Apwleies Se Maxes Kata Twn Talimpan To 2016 Militaire Gr from www.militaire.gr
Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και. Πάνω από 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς.

Πάνω από 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ.

Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε ότι έφυγε από τη χώρα προκειμένου να αποφευχθεί η αιματοχυσία μετά την είσοδο των ταλιμπάν στο προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Υπό τον έλεγχο των ταλιμπάν βρίσκεται από το πρωί της κυριακής η πόλη τζαλαλάμπαντ στον αφγανιστάν, με τις. Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά: Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Η τουρκία θέλει να εργαστεί από κοινού με το πακιστάν για μια σταθεροποίηση της κατάστασης στο αφγανιστάν, προκειμένου να ανακόψει μια συρροή προσφύγων από την εμπόλεμη αυτή χώρα, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος. «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Υπό τον έλεγχο των ταλιμπάν βρίσκεται από το πρωί της κυριακής η πόλη τζαλαλάμπαντ στον αφγανιστάν, με τις.

Afganistan Enas Polemos Xwris Telos Power Politics
Afganistan Enas Polemos Xwris Telos Power Politics from powerpolitics.eu
Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Ο πρεσβευτής της βρετανίας στο αφγανιστάν πρόκειται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα της ασίας αεροπορικώς ως το απόγευμα, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η sunday telegraph, αφού εκατοντάδες μέλη του στρατού του ηβ μετέβησαν. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι προσπαθεί να συσπειρώσει διάφορες πολιτοφυλακές. Με αυτά τα λόγια διά στόματος υπουργού εσωτερικών, η αφγανική κυβέρνηση.

Ενισχύουν οι ταλιμπάν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας και έβδομη πρωτεύουσα επαρχίας, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Σε θρίλερ εξελίσεται η εκκένωση της καμπούλ από τις πρεσβείες πολλών χωρών προκειμένου να αποχωρήσουν χωρίς προβλήματα οι αξιωματούχοι τους μετά την επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Με αυτά τα λόγια διά στόματος υπουργού εσωτερικών, η αφγανική κυβέρνηση. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Ο πρεσβευτής της βρετανίας στο αφγανιστάν πρόκειται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα της ασίας αεροπορικώς ως το απόγευμα, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η sunday telegraph, αφού εκατοντάδες μέλη του στρατού του ηβ μετέβησαν. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. «το αφγανιστάν θα έχει μια ειρηνική μετάβαση εξουσίας προς μια μεταβατική κυβέρνηση». Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά:

Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί.

Qomimovqbajhqm
Qomimovqbajhqm from img.huffingtonpost.com
Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι προσπαθεί να συσπειρώσει διάφορες πολιτοφυλακές. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την.

Ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι προσπαθεί να συσπειρώσει διάφορες πολιτοφυλακές.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Ενισχύουν οι ταλιμπάν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας και έβδομη πρωτεύουσα επαρχίας, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε ότι έφυγε από τη χώρα προκειμένου να αποφευχθεί η αιματοχυσία μετά την είσοδο των ταλιμπάν στο προεδρικό μέγαρο. «το αφγανιστάν θα έχει μια ειρηνική μετάβαση εξουσίας προς μια μεταβατική κυβέρνηση». Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama